INDEKS GLIKEMICZNY.
Z pAmIęTnIkA nIeGrZeCzNeGo AnIołkA
Temat: INDEKS GLIKEMICZNY. To B£ÊDY merytoryczne i NIEprawdy BIOLOGICZNE.MM.4.
MOTTO: Pseudo metoda, oparta na masie pomy³ek oraz biologicznym K£AMSTWIE !!
Polacy chc± byæ szczupli i zdrowi dlatego mówi±: DO¦Æ szerzenia nieprawd i K£AMSTW ze strony piewców Tzw. INDEKSU GLIKEMICZNEGO.
Dwa niezale¿ne o¶rodki diabetologiczne oraz UOKiK przeprowadz± badania maj±ce na celu pe³n± identyfikacjê tabel oraz teorii o tzw. INDEKSIE GLKEMICZNYM, którego wska¼niki cyfrowe maj±ce pokazywaæ odpowiedni wzrost poziomu cukru po spo¿yciu zawieraj± ogromnie du¿o b³êdów merytorycznych przyczyniaj±c siê od 15 lat do wzrastania fali oty³o¶ci i cukrzycy typu 2, u POLAKÓW.
Po tych badaniach identyfikuj±cych prawdziwe OZNACZENIE pokazuj±ce wzrost poziomu cukru po spo¿yciu produktów, sprawa zostanie przekazana na powrót do PROKURATURY, a nastêpnie skierowana do S¡DU.
Po drobiazgowej i pe³nej ocenie S¡DU nast±pi odpowiednia FALA wniosków odszkodowawczych ze strony POLAKÓW oty³ych i chorych na cukrzycê typu 2, a powodem takiego Ich stanu zdrowia by³o i jest nadal dostosowanie jad³ospisu do zaleceñ tzw. INDEKSU GLIKEMICZNEGO, pe³nego b³êdów merytorycznych i NIEPRAWD biologicznych.
Wg tego IG to po czekoladzie 70% siê CHUDNIE, a t³uszcz z ¿ó³tego sera i szynki wieprzowej organizm cz³owieka WYDALA; wg tej bzdurnej i nieprawdziwej teorii. Ludzie którzy opracowali tabele IG nie mieli w rêku glukometru i nie czytali ksi±¿ek biologicznych ze szko³y podstawowej (biologia z 4 klasy).
Np. maltoza (piwo) wg IG to IG =110, a naprawdê wzrost poziomu cukru po spo¿yciu 100 gram piwa nie przekroczy 8% wzrostu tj. wzrost jest b. niski. RY¯ bia³y, wg IG to IG =70, a poziom wzrostu po spo¿yciu ry¿u gotowanego nie przekroczy 20%, czyli te¿ jest niski.
Chleb ry¿owy, czekolada 70% cacao, ciemny chleb, ¶liwki suszone, arbuz, p³atki zbo¿owe, kukurydza, ZIEMNIAKI, kasze, buraki, frytki, marchewka gotowana, bób gotowany i wiele innych wska¼ników IG, do wymienionych tu produktów to zwyczajna: BIOLOGICZNA NIEPRAWDA.
Np. FRYTKI; zawieraj± t³uszcz, ale wêglowodany wy³±cznie z ziemniaka, których to wêglowodanów
w ziemniaku jest ok. 18%, i s± to wêglowodany (skrobia) które podnosz± poziom cukru po spo¿yciu nie wy¿ej ni¿ 20% wzrostu. Sk±d wiêc wysoki IG pokazuj±cy JAKOBY wysoki wzrost poziomu cukru po spo¿yciu.
Odpowied¼ jest oczywista: MARKETING i TOTALNA BZDURA. Takich przyk³adów jest B. DU¯O.
Ka¿dy kto zechce, mo¿e sobie te wzrosty sprawdziæ w³asnym glukometrem i NIE jest to TRUDNE !!
Tzw. Indeks glikemiczny, którym to Polacy s± ok³amywani, przez ten IG tyj± i zaczynaj± mieæ cukrzycê;
ca³a prawda o tym fa³szywym i b³êdnym przekazie zosta³a przedstawiona w ksi±¿ce,
pt. _______: PORADNIK ¯YWIENIOWY cz³owieka w XXI wieku.
Rozdzia³ nr R46: 5 stron merytorycznego tekstu, oraz du¿o przyk³adów.
Dlatego te¿ piewcy tzw. IG czuj±c siê zdemaskowanymi propagatorami K£AMSTW swoje frustracje próbuj± niwelowaæ oszczerstwami w kierunku naukowców z IRL KRAKÓW, pogarszaj±c swoj± sytuacjê procesow±. Jest Ich zaskakuj±co ma³o, co potwierdza POLICJA sprawdzaj±c stale IP komputerów.
Notariusz kompletuje te¿ materia³y pokazuj±ce próby dyskredytacji i oskar¿ania w³a¶cicielki instytutu i pracowników naukowych o wszelkie zupe³nie nieistotne sprawy, regularne i negatywne wpisy w internecie, które maj± na celu os³abiæ przekaz ze strony IRL KRAKÓW, równie¿ zniechêciæ do zakupu ksi±¿ki, pogorszyæ wizerunek naukowy, a jest ju¿ w sprzeda¿y uzupe³nione 2-gie DRUGIE wydanie. (IP komputerów i dane Tych niegodziwych spamerów, oszczerców s± znane i potwierdzaj± to co ju¿ od dawna ustali³a POLICJA, a jest jasne i przygotowywane dla S¡DU).
Zasady, teorie dziesi±tki sprzecznych ze sob± tabel dotycz±cych tzw. INDEKSU GLIKEMICZNEGO, nijak siê maj± do rzeczywisto¶ci wykreowanej przez przyrodê na naszej planecie, procesem o nazwie: ¿ycie organizmów ¿ywych na ZIEMI.
Nale¿y PIÊTNOWAÆ nieuczciwo¶æ, celowe i sta³e podawanie NIEPRWD czyli prostackie OSZUSTWO !!
Winno siê te¿ przedstawiæ Ich publicznie i imiennie; co nast±pi ju¿ niebawem przy aprobacie S¡DU.
Musimy mieæ ¶wiadomo¶æ Kto do nas pisze; to ANONIMOWI oszczercy kryj±cy siê za swoj± POD£O¦CI¡.
Przecie¿ do Nich nie mo¿esz zadzwoniæ, bo nie ma gdzie. Nie masz kogo zapytaæ, o te wpisy w Internecie, dziesi±tki sprzecznych ze sob± tabel, dlaczego ? To proste uciekaj± przed prawd± bo mówi± k³amstwa, oszczerstwa i Ich nigdzie nie ma. Do krakowskiego IRL KRAKÓW, zawsze mo¿esz zadzwoniæ bo s± to ¿ywi, realni naukowcy nie poddani ¿adnym NAUKOWYM RE¯IMOM czyli lekko, ³atwo mówi± PRAWDY BIOLOGICZNE, które zbadali. Warto !!
Ka¿dy zatem, tak jak nasza wspania³a artystka Pani Urszula DUDZIAK w telewizji tvn poinformowa³a, powinien siê zaznajomiæ z tabelami tzw. INDEKSU ¯YWIENIOWEGO, tj. I¯ produktu; oraz upiec sobie CHLEB typu KR-IRL, o którym Ona mówi³a: OBYWATEL ¦WIATA, co oczywiste przecie¿.
Zobacz te¿, prawdy biologiczne;
__Ksi±¿ka; _pt._______: PORADNIK ¯YWIENIOWY cz³owieka w XXI wieku.
Wydanie drugie: zaktualizowane i uzupe³nione.
__Skrót adresu strony w Internecie_______: MAGDALIRL
__ADRES_______: http://www.magdalirl.com.pl/